Otthon felvasalható üléshuzat, munkaruha matrica egyedi

3890Ft.
* Vasalható minta mérete:

Vasalható minta színe (vágott felirat, logó esetén):

Saját elképzelésem / mintám (max. fájlméret 30MB, amennyiben nem tudod feltölteni, küld el nekünk e-mailben) Várj néhány másodpercet, míg megjelenik a feltöltés eredményéről az üzenet!:

Megjegyzés:

Db.

Soha nem volt még ilyen egyszerű, egy egyszerű háztartási vasaló elegendő az applikálásához. Otthon felvasalhatod pólóra, pulcsira, párnahuzatra, nadrágra, ruhára, arcmaszkra, igazából bármilyen textilre... A vasalható matrica (flex) matt felületű, garantáltan nem kopik, nem válik le.

Egyedi kérés alapján: feltöltött elképzelésed/fényképed alapján elkészítjük

Tipp: sütőpapír használatát javasoljuk a vasaláshoz, de nem kötelező!

Gyors használati útmutató: Helyezd a pólóra az anyagot, tegyél rá egy sütőpapírt, majd a vasalóval  (180 fok, II. fokozat) erős nyomással vasald át az egészet (akár 2x, 3x is). A sütőpapírt elveheted, várj néhány percet, míg kihűl a nyomat. Majd húzd le róla a felső átlátszó applikáló fóliát.  Gyakorlatban a felvasalás a lenti videón látható!

Méret: egyedi méretet is kérhetsz, ebben az esetben pontos árat visszaigazolunk neked (a kosárban lévő összeg nem lesz mérvadó)

Garancia: a pólóra otthon felvasalható mintákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg

Egyedi: A webshopunkban bármilyen egyedi mintát kérhetsz tőlünk, olyat ami senkinek sincs vagy választhatsz mintáink közül.

Tartósság: túléli a pólóanyagot

A grafika jellege: Egyedi grafika típusa lehet nyomtatott (kép) vagy vágott (vektoros, feliratos).

 

Használati útmutató: Otthon pólóra felvasalható minta használati útmutató (PDF)

Felhasználás: pólóra vasalható matrica, maszkra vasalható matrica, anyagra vasalható matrica, vasalható név matrica, ruhára vasalható felirat, névcímke, pólómatrica, flex, textilre vasalható matrica, textilmatrica

Mosás: Kifordítva, maximum 40 fokon mosható. Megfelelő használat és tisztítás esetén a pólómatrica túléli a póló anyagát, nem repedezik meg a textil felületén. Ha nem volt megfelelő az otthoni felvasalás, előfordulhat, hogy itt-ott elválik a minta az anyagtól. Ebben az esetben sütőpapíron keresztül újra erős nyomással átvasalva visszaragad a matrica.


Az otthon felvasalható pólómatrica anyagainkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. Mindent saját műhelyünkben gyártunk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad az anyaggal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

Mondd el nekünk elképzelésed, mely alapján bármilyen egyedi kívánságot teljesítünk kérésedre, melyet a megjegyzés mezőbe tudsz írni. A megrendelés beérkezte után leírásod és/vagy feltöltött elképzelésed/fényképed alapján elkészítjük a látványtervet, szükség esetén előtte felvesszük veled a kapcsolatot. A látványtervet elküldjük Neked jóváhagyásra, és ezután gyártjuk le majd postázzuk részedre az elkészült egyedi otthon pólóra vasalható mintádat!

A legjobb elképzeléseket, kívánságokat díjazzuk! :)

Egyedi saját elképzelések mellett igyekszünk saját magunk is kész mintákat és egyéb termékeket előre elkészíteni, nézz körbe, válogass kedvedre!

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.