Opál - savmart hatású ablaküveg fólia egyedi mintáddal kivágva is

6990Ft.
* Ablaküveg fólia mérete:

* Ablaküveg fóliát hogyan kérem?:

Saját elképzelésem / mintám (max. fájlméret 30MB, amennyiben nem tudod feltölteni, küld el nekünk e-mailben) Várj néhány másodpercet, míg megjelenik a feltöltés eredményéről az üzenet!:

Megjegyzés:

Db.

Telepítés: Otthon egyszerűen saját magad telepítheted! A homokfúvott hatású fólia verseng kinézetével a homokfúvott üvegekkel, sokkal könnyebb karbantartani és sokkal olcsóbb.

Méret: egyedi méretet is kérhetsz, ebben az esetben pontos árat visszaigazolunk neked (a kosárban lévő összeg nem lesz mérvadó). A fóliát 152cm-es tekercsben tartjuk, méterenként vágjuk, tehát a méret választásnál az "1" azt jelenti, hogy 1m fóliát küldünk a következő méretben: 152cmx100cm, "2" esetén: 152cmx200cm és így tovább...

Garancia: A betekintésvédelmi opál, savmart, homokfúvott hatású  ablakfóliák időtállóak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, kb. 10% -os hővisszaverő képességgel rendelkeznek, mintegy 12% -ban biztosítják a napenergia abszorpciót.

A homokfúvott hatású fóliával egy modern kinézetű felületet kap az üvegfelület. A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok nem szállnak szét.

Fóliatípus
Beltéri fólia
Látható fényáteresztés
60 %
Látható fényvisszaverés
18 %
UV-szűrés
99 %
Teljes napenergia visszaverés
29 %
Teljes napenergia áteresztés
67 %
Anyagvastagság
100 mikron

 

 

 

 

 

Tekints meg az oldal alján látható videókat!

Használati útmutató: Ablakfólia telepítési útmutató (PDF) illetve Ablakfólia (kivágott mintás) telepítési útmutató (PDF)

A homokfúvott (savmart) hatású öntapadós opál tejüveg ablakfólia bármilyen üvegfelületre felragasztható legfőképpen az üveg átláthatóságának gátolása érdekében. A homokfúvott hatású fóliával egy modern kinézetű felületet kap az üvegfelület. A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok nem szállnak szét. A szilánkok legnagyobb része a fóliára ragadva rajta marad a fólián amely a törött üveget összetartja. Így kisebb a sérülés veszélye.

Ha egyedi belső teret szeretnél kialakítani otthonodban, irodádban és nem szeretnél drága üvegcserét akkor a dekorációs tejüveg vagy homokfúvott hatású üvegdekorációs fólia üvegmatrica a legjobb választás. Egyedi stílust alakíthatsz ki és gondoskodhatsz a belátásvédelemről is.

A homokfúvott hatású fólia verseng kinézetével a homokfúvott üvegekkel, sokkal könnyebb karbantartani és sokkal olcsóbb. Nagyon népszerű fürdőszobákban hiszen magánszférát biztosít azzal hogy nem lehet átlátni rajta de egyben a fényt átengedi és stílusos dekorációt is nyújt. A fóliát lehet alkalmazni, zuhanyzó üveg ajtajára, ablakok és más sima üvegezett felületekre. Tudunk számítógéppel vágott mintákat vagy logókat készíteni ilyen fóliából hogy olyan kinézetet kapjon az üveg felület amely a legjobban bele illik a beltérbe.

Alkalmazás: Különböző üvegfelületek bevonására (tapad plexire és műanyagra). Élettartam minimum 5-8 év

Ragasztó: érzéketlen a nedvességre, nedvesen telepíthető.

Szín: Matt fehér (enyhén szürkés) opál fólia. (savmart hatású).

Előre kivágott mintával készült savmart fólia telepítése:

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.