Matt fehér prémium öntapadó autócsomagoló és bútorfólia

6490Ft.
Autócsomagoló fólia mérete:

Autócsomagoló fólia színe:

Db.

Te magad otthon megteheted, nem igényel szakembert!

Méret: A 2in1 autócsomagoló és bútorfóliát 152cm-es szélességű tekercsben tartjuk, méterenként vágjuk, tehát a méret választásnál az "1" azt jelenti, hogy 1m fóliát küldünk a következő méretben: 152cmx100cm, "2" esetén: 152cmx200cm és így tovább...

Fólia színe: az 1. képen látható a fóliának színe. Kosárba helyezéskor ezt a színű fóliát fogjuk küldeni. A többi szín ide kattintva is megtekinthető, valamint megvásárolható! 

Hogyan csináld magad (DIY) videókat megnézheted az oldal alján! 

Régi ajtók, bútorok vagy autód megújítása, megszépítése: Fóliázással lehetséges, te magad otthon megteheted, nem igényel szakembert! Ez a 152 cm x 1 méteres (vagy 2 ..3 stb.) öntapadós fólia tökéletes megoldás az otthoni környezet lakberendezési tárgyainak megújítására (ajtó, bútor, asztal, csempe, konyhabútorok stb.), illetve az autó karosszériájának becsomagolására (felújítás, hibák eltakarása, festés helyett vagy éppen egyszerű esztétikai tuningolás), autó belső terének felújítása, műanyagok, díszlécek stb.. Az öntapadós fóliák segítségével könnyedén látványos eredményeket érhetünk el otthonunk illetve autónk megszépítése, felújítása terén, felhasználása igen sokoldalú!   

Prémium és uvstabil: Ennek a fóliának egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy LÉGCSATORNÁS öntapadó felülettel rendelkezik, a fólia buborék mentes kialakítású, felrakásnál speciális csatorna szerkezete miatt nem marad levegő a fólia alatt. Ellenáll a víznek, szennyeződéseknek, enyhe savaknak, olajnak, később könnyen takarítható. Akril nyomás érzékeny ragasztó nem károsítja a felületet, később könnyen eltávolítható. Uvstabil (nem fog kifakulni a színe) és karcálló felülettel rendelkezik. A fólia nedves helységben is alkalmazható!

Ha elsőre ferdén ragasztottad fel: Nem probléma, a teljes ragasztóerő csak néhány óra elteltével alakul ki. A fóliát óvatosan lehúzhatod és visszaragaszthatod (kivéve papír és karton aljzat esetén).

Ha nincs hőlégfúvód, akkor helyettesítheted hajszárítóval!

Használati útmutató: 2in1 Autócsomagoló / Bútorfólia használati útmutató letöltése (PDF)

 Hogyan csináld magad (DIY) videókat megnézheted az oldal alján! 

Környezetbarát technológia: Oldószermentes diszperziós ragasztó alkalmazásával készülnek, nehézfémmentesek. DIN EN ISO 105 B02 szabványnak megfelelően színtartók. A DIN EN ISO 105-X12 szabványnak megfelelően ellenállnak a súrlódásnak és dörzsölésnek.

Felhasználásuk sokoldalú, dekorálhatunk vele:

• autó karosszéria vagy ablak
• bútor
• ajtó
• asztal
• szekrény
• csempe
• zuhanyfülke
• üvegfelület
• műanyagfelület
• kezeletlen fafelület (pl. falapot, rétegelt falemezt) alapozással (alapozó/akril bázisú) szükséges előkezelni.

Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

Felhasználási útmutató: A ragasztandó felület száraz, pormentes, sima és nem utolsó sorban zsírmentes legyen ( az ujjlenyomatunk is zsíros )! A feldolgozáshoz szükséges szerszámok: - olló - ceruza - vonalzó vagy colstok - éles barkácskés/snitzer penge, egy rongy. A felrakást megkönnyíti egy fólia applikáló simító lapát, amit akár tőlünk is beszerezhetsz a linkre kattintva. Szélek és szegélyek borítása esetén egy puha kendőre vagy szilikonos sütőpapírra és hajszárítóra is szükséged lesz!

A pontos méretre vágáshoz segítséget ad az öntapadós tapéta hátoldalának négyzetrácsozása. Ragasztás menete nagyobb felületek esetén: Körülbelül 15 cm-re húzd le a hátoldali védőpapírt. Helyezd el a dekorálandó felületre az öntapadós fóliát. A védőpapír fokozatos eltávolítása közben egy puha ruhával vagy simító lapáttal folyamatosan simítsd rá a fóliát a ragasztandó felületre. A simítás mindig középről kifelé haladva történjen, a légcsatornás öntapadó felületnek köszönhetően az összes levegőbuborék könnyen kisimítható a szélek felé. Nagyon fontos, hogy por- és zsírmentes legyen a felület. (kezeletlen fát (pl. falapot, rétegelt falemezt) alapozással (alapozó/akril bázisú) szükséges előkezelni.)  Ha ferdén sikerült ragasztani, akkor óvatosan visszahúzhatod (ne nyúljon meg a fólia) és újraragaszthatod. A teljes ragasztóerő csak néhány óra elteltével alakul ki. 

Szélek és szegélyek borítása: Körülbelül 1 cm-rel nagyobbra vágd a 2in1 autócsomagoló / bútorfóliát a dekorálandó felületnél. Alacsony hőmérsékletű vasalóval simítsd rá a szélekre, szegélyekre. Fontos, hogy a fólia ne sérüljön, ezért a vasaló és a fólia közé helyezz egy puha kendőt vagy szilikonos sütőpapírt! Domború felületek borítása esetén használhatsz hőlégfúvót vagy hajszárítót! A felmelegített fóliát feszítsd rá a felületre. A felesleges széleket felragasztás után egy éles késsel vágd le, a fólia szélét újra simítsd le.  

A legjobb elképzeléseket, kívánságokat díjazzuk! :)Egyedi saját elképzelések mellett igyekszünk saját magunk is kész matricákat és egyéb termékeket előre elkészíteni, nézz körbe, válogass kedvedre!

 

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.