Betörésvédelmi biztonsági ablaküveg fólia

7690Ft.
* Ablaküveg fólia mérete:

* Ablaküveg fóliát hogyan kérem?:

* Fólia vastagsága:

Megjegyzés:

Db.

Óvd meg gyermeked, családod az üvegszilánkok okozta sérülésektől és akadályozd meg a betörők bejutását a lakásba vagy üzletedbe! A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Telepítés: Otthon egyszerűen saját magad telepítheted!

Méret: egyedi méretet is kérhetsz, ebben az esetben pontos árat visszaigazolunk neked (a kosárban lévő összeg nem lesz mérvadó). A fóliát 152cm-es tekercsben tartjuk, méterenként vágjuk, tehát a méret választásnál az "1" azt jelenti, hogy 1m fóliát küldünk a következő méretben: 152cmx100cm, "2" esetén: 152cmx200cm és így tovább...

Garancia: A biztonsági-és betörésvédelmi fóliák időtállóak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, kb. 10% -os hővisszaverő képességgel rendelkeznek, mintegy 12% -ban biztosítják a napenergia abszorpciót.

Fóliatípus
Beltéri fólia
Látható fényáteresztés
85 %
Látható fény tükrözés
11 %
UV-szűrés
95 %
Napenergia elnyelése
14 %
Napenergia áteresztés
77 %
Anyagvastagság
100, 175, 300 mikron

 

 

 

 

 

Élettartam: minimum 10 év

Tekints meg az oldal alján látható videót!

Használati útmutató: Ablakfólia telepítési útmutató (PDF)


Biztonsági fóliák szerepe nem eléggé közismert hazánkban, gyakran még a vagyonvédelem területén dolgozók körében sem. A mai modern vagyonvédelem egyik fontos feladata, hogy miközben fokozza a lakásunk, vagy irodaházunk biztonságát, ne érezzük magunkat egy katonai erődítményben. Ötven évvel ezelőtt az ablakok védelmére főleg rácsokat alkalmaztak, illetve spalettákat, manapság már a rácsoktól sokan idegenkednek. Számukra lehet egy megfelelő megoldás a biztonsági fólia.

A biztonsági fóliáknak  vagyonvédelmi funkciójuk mellett azonban több más előnyük is van. Általában az összes fólia csökkenti a hőveszteséget is, amely a mai energia árak mellett egy nagyon fontos szempont. A legtöbb fóliatípus egyúttal az  UV sugárzástól is megvéd minket. (Legalább 99%-os mértékben.)

Előnyük, hogy fémréteget nem tartalmaznak, így a fólia interferencia mentes tulajdonsága folytán nem korlátozza GPS, mobiltelefon és rádiójelek vételét.

Műszaki tulajdonságaikat tekintve rendkívül nagy tépő illetve szakítószilárdsággal rendelkeznek a biztonsági fóliák. Optikailag „víztiszta”, üvegfelületre telepítve észrevétlen védelmet nyújtanak a betörésekkel szemben és biztosítják az üvegfelület szilánkmentes törését.

Egyes biztosító társaságok elfogadják az üvegfelületre telepített biztonsági fóliákat, kiegészítő betörésvédelmi eszközként. Ahol az építési körülmények miatt a biztonsági rácsok, illetve a biztonsági üvegezés nem vagy csak nagy ráfordítás árán oldható meg, ott nyújt a biztonsági fólia kiváló megoldást. A fóliák rendelkeznek a MABISZ, vagyis a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével, vasrácsot helyettesítő mechanikai védelemként veszik figyelembe őket.

A hatékony megoldások közé tartozik a biztonsági vagy betörésvédelmi fólia, nagyobb biztonságot nyújt, mind balesetvédelmi, mind pedig a betörők távol tartásának érdekében. Teljes mértékben nem teszi lehetetlenné a bejutást, lényegesen lassítja a betolakodást, ami értékes előny, tudván azt, hogy a betörők a rács mögé jutás veszélyétől félve kevés időt szánnak egy épületre. Az üveg belsejére ragasztható fólia egyfajta mechanikai védelmet létesít azáltal, hogy megnöveli az üvegfelület ellenálló képességét, törés esetén is egyben tartja az üveget, megakadályozza a szilánkos törést.

Bár a biztonsági fólia nem olcsó, de közel sem annyi, mint amennyi kár keletkezhet egy lopás alkalmával.

Nem elhanyagolható előny, hogy hővédő réteggel is rendelkeznek, ezáltal energiatakarékosak is. emellett a lakásbiztosítás tekintetében is pozitívumot jelent, ha egy ablak rendelkezik ilyennel - a fóliák rendelkezhetnek a MABISZ, vagyis a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével, amely által vasrácsot helyettesítő mechanikai védelemként veszik figyelembe őket.

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.