Betekintésvédelmi hő- és fényvédő tükrös reflektív ablaküveg fólia

8390Ft.
* Ablaküveg fóliát hogyan kérem?:

* Ablaküveg fólia mérete:

* Látható fény áteresztés:

Megjegyzés:

Db.

Telepítés: Otthon egyszerűen saját magad telepítheted!Bizonyos típusú ablakfóliák, a bennük található fémötvözetű rétegnek és a színezettségnek köszönhetően nem csak hővédelmi, hanem betekintés elleni védelmet is biztosítanak.

Méret: egyedi méretet is kérhetsz, ebben az esetben pontos árat visszaigazolunk neked (a kosárban lévő összeg nem lesz mérvadó). A fóliát 152cm-es tekercsben tartjuk, méterenként vágjuk, tehát a méret választásnál az "1" azt jelenti, hogy 1m fóliát küldünk a következő méretben: 152cmx100cm, "2" esetén: 152cmx200cm és így tovább...

Garancia: A betekintésvédelmi hő- és fényvédő ablaküveg fóliák időtállóak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, hővisszaverő képességgel rendelkeznek, nyáron nem engedi be a hőt, télen bent tartja. Az ablaküvegen keresztül bejutó hő mennyiségét a hő- és fényvédő ablaküveg fóliák akár 80%-al csökkenthetik.

Fakulásvédelem (UV sugárzás): Az ablaküveg fóliák UV sugárzás kiszűrésével megóvhatják berendezéseinket, bútorainkat a napfény okozta károktól.

Biztonság: A fólia biztonságosabbá teszi az üveget törés esetén úgy, hogy a törött üveg szilánkok nem szállnak szét.

Fóliatípus
Beltéri fólia
Látható fényáteresztés
0,5%, 5%, 18%, 30%, 48%
Látható fény tükrözés
90%, 82%, 55%, 44%, 26%
UV-szűrés
99%
Napenergia elnyelése
12%, 18%, 33%, 35%, 29%
Napenergia áteresztés
0%, 4%, 12%, 22%, 40%,
Anyagvastagság
50 mikron

 

 

 

 

 

Élettartam: minimum 12 év

Tekints meg az oldal alján látható videót!

Használati útmutató: Ablakfólia telepítési útmutató (PDF)

Klimatizációs költségek csökkentése
Az üveg nyílászáró szerkezetek speciális tulajdonságai miatt az épületek hőterhelése a tájolásától függetlenül, az erősen napos időszakokban nagymértékben megnövekszik. Az ablaküvegen keresztül bejutó hő mennyiségét a hő- és fényvédő ablaküveg fóliák akár 80%-kal csökkenthetik. Kültéri fóliák alkalmazásakor, estenként 8-10 °C csökkenés is elérhető. A klímaberendezések kisebb igénybevétele jelentős megtakarítást eredményez és a beruházás megtérülési ideje előre kalkulálható.

Betekintésvédelem
Bizonyos típusú ablakfóliák, a bennük található fémötvözetű rétegnek és a színezettségnek köszönhetően nem csak hővédelmi, hanem betekintés elleni védelmet is biztosítanak. A „dual reflective” fóliák megakadályozzák a betekintést, és míg más fóliatípusoknál a fényviszonyok megváltozásakor a kilátás akadályozott a „dual reflective” fóliák alkalmazásakor a fényviszonyok megváltozásakor, sem változik az akadálytalan kilátás. Figyelem! A betekintésvédelmi fóliák csak akkor akadályozzák a belátást, ha kint világosabb van, mint bent! (tehát éjszaka be lehet látni)

Fakulásvédelem
A fóliák UV sugárzás kiszűrésével megóvhatják berendezéseinket, bútorainkat a napfény okozta károktól.

Vakító ragyogás
A munkahelyek gyakori problémája az irodaépületekbe bejutó fény mennyisége és minősége. A vakító ragyogás, a monitorok tükröződése megnehezíti a hatékony munkavégzést. Az épületbe bejutó természetes fény minősége szabályozható ablaküveg fóliák alkalmazásával. A vakító ragyogás akár 83%-ban csökkenthető. A látható fényt beengedve a természetes megvilágítás maradéktalanul biztosítható, ezzel is javítva a munkahelyek ergonómiáját.

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.