+36-30-227-8083

 hello@matricadiszkont.hu

SO01688 DODGE 5-PANEL HEATHER MESH SAPKA

3 690 Ft

Elkészítjük egyedi baseball sapkádat saját mintáddal! A  baseball sapka színét írd be a megjegyzés mezőbe!

  • 65% poliészter 35% pamut előlap (5 mm hab) és csúcs (3 mm hab), szürke szürke
  • 100% poliészter háló
  • Állítható műanyag rögzítés

A sapkákra garanciát vállalunk! A mintát saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal és speciális anyagokkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

Mondd el nekünk elképzelésed, mely alapján bármilyen egyedi kívánságot teljesítünk kérésedre, melyet a megjegyzés mezőbe tudsz írni. A megrendelés beérkezte után leírásod és/vagy feltöltött elképzelésed/fényképed alapján elkészítjük a látványtervet, szükség esetén előtte felvesszük veled a kapcsolatot. A látványtervet elküldjük Neked jóváhagyásra, és ezután gyártjuk le majd postázzuk részedre az elkészült egyedi terméked!

Egyedi grafika típusa lehet nyomtatott (kép) vagy vágott (vektoros, feliratos). Sapka esetében nem ajánljuk a képek használatát!

A legjobb elképzeléseket, kívánságokat díjazzuk! :)

Egyedi saját elképzelések mellett igyekszünk saját magunk is kész matricákat és egyéb termékeket előre elkészíteni, nézz körbe, válogass kedvedre!

A sapka színét válaszd ki a fenti képek alapján és írd be megjegyzésbe! Ha nem vagy biztos, hogy jó színt adtál meg, visszaigazoljuk és egyeztetjük a sapka színét!

max. méret : 256MB