Magazin

A Matricadiszkont magazinja

Védd meg autódat a sérülésektől – ezért hasznos a fólia a motorháztetőn

Védd meg autódat a sérülésektől – ezért hasznos a fólia a motorháztetőn

Egy autót akkor is érhetnek sérülések a használat során, ha nem ér konkrét baleset, és még csak meg se karcoljuk valahol. A kavicsfelverődés ugyanis például olyasmi, amit nem tudunk megakadályozni, hiszen együtt jár azzal, hogy az autók használják az utat. A gond csak az, hogy emiatt megsérül a fényezés, ami további problémákat generál. Éppen ezért érdemes védekezni ellene, például autófóliával.

Miért baj, ha felverődik a kavics?

A kavicsok felverődése apró sérüléseket okoz a fényezésben, egy-egy helyen akár teljesen le is pattoghat a festék. Mondhatnád, hogy téged ez nem zavar, és használod tovább így az autót, a helyzet azonban nem ilyen egyszerű, ugyanis az apró lepattogott részekből szépen elindul egy korróziós folyamat, és nagyon gyorsan tovább terjedhet a motorháztetőn. Ez rettentő csúnya, és persze az anyagnak se igazán tesz jót.

A megoldás: védelem kavicsfelverődés ellen

Nem véletlen, hogy különböző takaróelemeket lehet kapni a kavicsfelverődés okozta sérülések megakadályozására. Sokan használnak a motorháztetőn ponyvát ebből a célból, de őszintén: ez nem igazán szép látvány, sokszor rontja az összképet egy egyébként szép autó esetén. A kavicsfelverődés elleni autófólia azonban láthatatlan pajzsként szolgál a kocsi számára!

Hogyan működik a kavicsfelverődés elleni autófólia?

Egy felragasztva teljesen láthatatlan védőréteget képez, aminek segítségével elkerülhető, hogy a felvert kavicsok miatt a festés lepattogjon a motorháztetőről. A fóliát könnyű felvinni, mert öntapadós, ezen felül ellenáll az UV-sugárzásnak, illetve karcálló felületű. Mintegy 150 mikron vastagságú anyag, ami hatékonyan védi meg az autót.

Nem kell aggódnod az eltávolítás miatt sem: ha le akarod szedni a fóliát, könnyen megteheted, nem fogja károsítani az autó saját fényezését. Normál használat mellett akár 10 évig is gond nélkül fennmarad az autón, így igazán hosszantartó védelmet nyújtanak – nem mellesleg esztétikusabbak a ponyvánál.

Előzd meg a kavicsfelverődés okozta károkat, fóliázd le az autódat otthon!

Tekintsd meg nyilvános értékeléseinket a Google-ban vagy értékelj minket :) Köszönjük!

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.