Magazin

A Matricadiszkont magazinja

Tedd emlékezetessé a bulit egyedi pólókkal!

opál- savmart ablaküveg fólia

Amikor az ember egy különleges eseményre készül, ahová esetleg még ajándékot is illene vinnie, gyakran van gondban: vajon minek örülne igazán a megajándékozott? Közhely, de igaz, hogy a jó ajándék személyre szóló, ezért az az igaz, ha valami olyat sikerül kitalálnod, ami igazán személyes, vagy éppen egy adott alkalomra emlékeztet – utóbbi nem is olyan nehéz, hiszen akár arról a bizonyos jeles alkalomról is megemlékezhetsz, amikorra az ajándékot szánod.

Egyedi pólók különleges alkalmakra

Egy nagyszabású születésnapi buli, egy legénybúcsú, egy lánybúcsú, egy ballagás, de akár egy nyugdíjba vonulás is olyan esemény, amire az ember szeretne sokáig emlékezni. Éppen ezért gyakori, hogy az ilyen bulikat megpecsételik egy, a jeles alkalomra szóló pólóval. Ez lehet egyenpóló, amit minden résztvevő visel, de olyan is, ami csak az ünnepeltnek szól.

És hogy mi legyen a pólón?

Nyugodtan használd a fantáziádat: lehet (sőt, legyen!) vicces, de mindenképp maradandó mintára vagy feliratra van szükség. Hogy ez pontosan mi lehet, azt az alkalom szüli: nyilván egy legénybúcsún sok minden megengedett, egy nyugdíjas búcsúpartiján azonban kicsit visszafogottabb humor az elvárt. Hasznos, ha jól ismered azt, akinek az ajándék készül, mert így még inkább telitalálat lehet a póló mintája vagy felirata.

Legtöbbször a pólókra vicces idézet kerül, vagy valami olyan szöveg, ami egy közös kalandra, a résztvevők vagy az ünnepelt által ismert poénra utal. De az is lehet, hogy egy rajz lesz a győztes, ami valamilyen különleges jelentőséggel bír, vagy egy kép, ami az ünnepelt számára fontos. A lényeg, hogy mindenképpen valami személyes, hiszen ezért van értelme egyedi pólót készíttetni.

A választott mintát gyorsan rá lehet nyomtatni a pólóra: csak egy képet kell róla feltölteni, és már készülhetnek is az egyedi bulis ruhadarabok. Tedd különlegessé az alkalmat az ünnepelt számára!

Kérhetsz otthon felvasalható pólómatricát is, így az egyedi mintádat postázzuk egy gyors útmutatóval, így otthon is felvasalhatod saját magad a pólódra, nadrágra vagy bármilyen textil anyagra :)  Készíthetsz egyenpólókat, hiszen pl. egy A4 -es ívre 10-20db kis minta is elfér néhány ezer forintos áron. Legénybúcsú, leánybúcsú, céges buli, szülinap stb. alkalmakra a legjobb egyedi megoldás!

Tekintsd meg nyilvános értékeléseinket a Google-ban vagy értékelj minket :) Köszönjük!

IRATKOZZ FEL MAGAZINUNKRA!

Csak akkor küldünk levelet, amikor valami igazán fontos történik. Ne maradj le!
Feliratkozásodért cserébe 10% kedvezményt adunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívj minket: +36 20 918 1018

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

muhely @ matricadiszkont pont hu

Statisztikai számjel: 14148884-1813-113-03

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-141658/2018

Cégjegyzékszám: 06-09-027623

Tárhely: Bencsik György Gábor EV.

INFORMÁCIÓK

TERMÉKEK

KEZELÉS

Image
Matricáinkra garanciát vállalunk, vízállóak, rendkívül tartósak, UV állóak, magas színtartósság jellemzi őket, mivel öntött fóliák és anyagukban tartalmazzák az adott színt. A matricákat saját műhelyünkben gyártjuk le egyedileg, minden esetben magas minőségű márkás alapanyagokkal, fóliákkal dolgozunk. Amennyiben bármilyen gondod akad a matricáddal, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk nyújtani.

3D MŰGYANTA MATRICA

A 3D műgyanta matrica már hazánkban is elterjedőben van. Céglogók, elérhetőségek és számtalan egyéb más információk megjelenítésére szolgál elegáns és tartós kivitelben. A céglogó nemcsak fizikailag domborodik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kiemelkedik a többi márkajelzési módszer közül, ezáltal még tetszetősebbé varázsolja a terméket a vásárló számára.

Műanyag alapú öntapadó vinyl. Vízálló, időjárás álló. Rendkívül erős tapadás, bármilyen pormentes sík és íves tiszta felületre ragasztható, bírja a magas hőt (pl, motorblokk felülete). Epoxi műgyanta.

BETÖRÉSVÉDELMI BIZTONSÁGI ABLAKÜVEG FÓLIA

A biztonsági fólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait a biztonság terén. A biztonsági betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi, védelmet nyújt a szándékos rongálás ellen, megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól! Gyermekeinket védhetjük a szilánkoktól.

Óriási előnyük, hogy szinte fel sem tűnnek avatatlan személyek számára, mert többnyire teljesen átlátszóak. Nagyon magas szakító szilárdságú speciális műanyagról van szó, amely annak ellenére, hogy rendkívül vékony, jelentős ellenállást képes kifejteni. Nagy mértékben megnehezíti a „profi” betörők dolgát is, hiszen nem elég csupán egy fél téglával betörni az ablakot, a biztonsági fólia ugyanis egyben tartja az üvegfelületet.